Ma: 2024.04.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lopott bankkártyával fizettek a cigányasszonyok - természetesen cigarettát is vásároltak
Privátkopó 2023. 02. 03. 6:35:00

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.Lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 20 éves szomolyai és egy 31 éves bogácsi nővel szemben.

Az eljárás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. január 28-án, az esti órákban, Bogácson az egyik kemping nyitva hagyott apartmanjába bementek, és onnan a vendég személyes iratait, bankkártyáját, illetve több mint százezer forint készpénzét tulajdonították el. Az elkövetők másnap a lopott bankkártyával különböző bogácsi üzletekben három alkalommal fizettek, amelyek során dohánytermékeket és élelmiszereket vásároltak. A nők a lopott fizetőeszközzel így több mint harmincezer forintot költött el.

A rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül a két elkövetőt otthonukban elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat