Ma: 2024.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Kapcsolat
Újabb bűnözőt tartoztattak le a milliárdos üzletembert hónapokig fogva tartó bandából: a kegyetlen Makai Zsolt is rács mögé került - egyelőre nem emberölés miatt
Privatkopo.hu 2020. 12. 08. 14:36:00

Elrendelte az illetékes bíróság Makai Zsolt letartóztatását - értesült a Privatkopo.hu. Az erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt már többször büntetett férfi annak a bűnbandának volt a főkolomposa, amely idén májustól hónapokon át fogva tartotta és bántalmazta azt a budai milliárdost, aki aztán augusztusban - furcsa körülmények között - elégett Bár községben lévő kastélyában.                      Makai Zsolt és Kiss József - itt még szabadlábon

„Az ügyben jelenleg három személy áll letartóztatás hatálya alatt. A letartóztatott személyek mindegyikét jelentős értékre elkövetett sikkasztással gyanúsítják” - válaszolta a Privatkopo.hu megkeresésére a Pest Megyei Főügyészség.

A brutális bűnözőként ismert Makai társát, Kiss Józsefet október 22-én helyezték letartóztatásba, a kényszerintézkedés idejét november közepén meghosszabbította a bíróság.

Az augusztus 10-én elhunyt üzletember cége hulladékfém hasznosításával foglalkozott. A megalapozott gyanú szerint az egyik elkövető - a bűnügyi portál információja szerint Kiss József - 2020 májusában meghatalmazást kapott a nagyvállalkozótól a cég ügyeinek intézésére. A meghatalmazást kihasználva a gyanúsítottak eladták a milliárdos férfi cégének telephelyén felhalmozott, több százmillió forint értékű fém- és műanyag hulladékot - mindössze tízmillió forintért.

Egy független írásszakértő megvizsgálta az okiraton szereplő aláírásokat és megállapította, hogy a meghatalmazó aláírása „nagy valószínűséggel” nem a nagyvállalkozótól származik, a kézjegy hamisított.

Kiss után tehát most Makait (és még egy személyt) is rács mögé vágták.

A milliárdos üzletember halála ügyében emberölés bűntett gyanújával nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Gyanúsított még nincs.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat