Ma: 2023.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megverte, megszúrta, majd hagyta kihűlni a nagynénjét
Privátkopó 2023. 02. 07. 9:35:00

Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 55 éves férfi ellen segítségnyújtás, halált okozó elmulasztásának bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt. A férfi ittasan szóváltásba került a vele egy háztartásban élő 71 éves nagynénjével. Bántalmazta, hegyes tárggyal hátba szúrta, a földre került sértettet magára hagyta, aki a hideg hatására - kihűlés miatt - meghalt.A vádirat szerint a vádlott egy borsodi kistelepülésen egy háztartásban élt a 71 éves nagynénjével. 2022. február hónap közepén az éjszakai, valamint másnap, a délutáni órákban - pontosabban nem meghatározható időpontban - közöttük vita, szóváltás alakult ki. Az ittas állapotban lévő férfi a sértettet legalább nyolc alkalommal bántalmazta, és egy hegyes tárggyal - feltehetően késsel - kis erővel hátba szúrta.

A cselekményt követően az időskorú sértett ismeretlen körülmények között a padlózatra került, bevérzéssel járó 8 napon belül gyógyuló sérüléseket, valamint szúrt sérülést szenvedett el.

A földön hosszabb ideig feküdt, ezt a helyzetet a rokon észlelte, azonban nem nyújtott tőle elvárható segítséget, amelynek következtében a sértett a hideg hatására kialakult kihűlés miatt meghalt. Sérülései és a halál bekövetkezése között okozati összefüggés nem állapítható meg, viszont életét a vádlott segítségnyújtása megmenthette volna.

A néhai sértett fia, mint hozzátartozó könnyű testi sértés miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben - tárgyalás mellőzésével - büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat