Ma: 2024.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Veszprémi munkahelyén ölt a 25 éves mocsadék
Privátkopó 2023. 02. 07. 11:21:00

Előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség azzal a 25 éves férfival szemben, aki tavaly májusban kioltotta munkatársnője életét a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. veszprémi gyárában.A vádirat szerint az elkövető a szabadidejében vérengző tartalmú online videójátékkal játszott, amelyben szúrófegyverekkel lehet ölni, és a vádlott tudatában a videójátékos ölés és a valóság „felcserélődött”.

A sápi férfi az élet elleni cselekmény elkövetésére készülve - még 2022 májusa előtt - egy 12,5 centiméter pengehosszúságú recés, éles, hegyben végződő kést vásárolt magának, amelynek nyelére, hogy az ne váljon csúszóssá, egy puha, nedvszívó szövetet ragasztott. A sértett ugyanabban a gyáregységben, a vádlottól mintegy 20 méterre dolgozott, és bár a munkavégzésük során találkoztak, személyes kapcsolat nem alakult ki közöttük. A férfi vonzalmat érzett az asszony iránt, de megszólítani sem merte.

A vádlott 2022. május 22-én, hajnalban, az éjszakai műszakot követően, a gyártósoron a munkáját szintén befejező nő érkezésére várt, majd röviddel azután, hogy a sértett elhaladt mellette, utánament a női öltözőbe, és a hátizsákjából elővett késsel rátámadt. A sértett segélykiáltására két munkatársuk is az öltözőbe szaladt, ám a vádlott ekkor már a vérző sértett mellett, a kést kezében tartva állt, majd a férfiak felé indult, akik a támadásától tartva elfutottak és segítséget kértek.

Az elkövető a sértett védekezése ellenére, rendkívüli brutalitással számos, köztük olyan súlyos sérüléseket okozott, melyek következtében az asszony a helyszínen az életét vesztette. 

Az ügyészség a vádiratában életfogytig tartó fegyházbüntetés és a közügyek gyakorlásától történő eltiltás kiszabására tett indítványt az ügyben ítélkező Veszprémi Törvényszéknek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat