Ma: 2024.07.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Médiaajánlat
Késsel akarta nyakon szúrni nagyanyja férjét
Privátkopó 2023. 05. 25. 10:11:00

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy vita során késsel akarta nyakon szúrni nagyanyja férjét.A vádirat szerint a férfi - aki évekkel korábban a jobb karjára részlegesen megbénult - egy Pest vármegyei településen lakott, egy házban nagyanyjával és annak férjével. A két férfi között folyamatosak voltak a konfliktusok, mivel az elkövető nem kedvelte nagyanyja házastársát. Előfordult, hogy az elkövető korábban késsel a kezében megöléssel fenyegette a sértettet, illetve bántalmazta is, amelyek miatt több esetben rendőri intézkedésre is sor került.

2022. július 15-én, az esti órákban a férfi nagyanyja a házban tévét nézett, miközben az elkövető és a sértett szeszesitalt fogyasztott. A két férfi között vita alakult ki, amelynek során az elkövető közölte a sértettel, hogy „úgyis levágom a fejed mindjárt”. Ezt követően a sértett a ház teraszára kiült, az elkövető pedig a konyhában magához vett egy 20 cm pengehosszúságú kést, kiment a sértetthez és hangosan azt kiabálta, hogy „most levágom a fejedet”. A férfi a széken ülő sértett elé állt, és az ép, bal kezében tartott kést a sértett nyakához lendítette. Mivel a sértett időben észlelte a támadást, ezért a szúrást el tudta hárítani, így a penge a nyakán és a kezén csak kisebb sérülést okozott. A kiabálást meghallva a házból a sértett segítségére sietett az elkövető nagyanyja, aki unokáját megragadta, és ellökte a sértettől. Mivel a nő a kést a férfitől nem tudta elvenni, ezért a házaspár a házba menekült, magukra zárták az ajtót és értesítették a rendőrséget.

Az elkövetőt a nagykátai rendőrök a helyszínen elfogták.

Az ügyben a Pest Vármegyei Főügyészség az elkövető ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat. 

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat