Ma: 2021.10.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rendőrkézen a nagybaracskai drogdíler
Privatkopo.info 2021. 10. 15. 8:04:00

A megalapozott gyanú szerint az elmúlt egy évben értékesített kábítószergyanús anyagot a 28 éves férfi.2021. október 13-án, 15 óra 50 perckor a bajai nyomozók Nagybaracska belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit. A sofőr ruházatának átvizsgálása során alufóliába csomagolva bruttó 11 gramm kábítószergyanús fehér port találtak a rendőrök. A férfi lakóhelyén megtartott házkutatás során a nyomozók további 485 gramm tömegű kábítószergyanús porszerű anyagot, tablettát, digitális mérleget valamint őrlőt foglaltak le.  

Az eljárás során beszerzett adatok alapján a rendőrök a férfi az elmúlt egy évben rendszeresen értékesített kábítószergyanús anyagot, valamint a rendőri intézkedéskor vezetői engedéllyel nem rendelkezve, járművezetéstől való eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával.

A 28 éves férfival szemben kábítószer-kereskedelem, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények elkövetése miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon.

Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat