Ma: 2024.06.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Négy férfit fogtak el két nap alatt a célkörözési nyomozók
Privátkopó 2024. 05. 28. 13:06:00

A BRFK célkörözési nyomozói két nap alatt négy férfit fogtak el; egyikük egy mellékhelyiségben próbált elrejtőzni, majd álneveket diktált be, de ez sem segített rajta.Ittas járművezetés, valamint meg nem kezdett szabadságvesztés letöltése és elzárás miatt három elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 24 éves férfi ellen, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának információi alapján a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai május 22-én, hajnalban, egy csepeli szállón fogtak el.

Aznap ugyanitt két másik körözött férfit is elfogtak a célkörözési nyomozók által beszerzett adatok alapján. A BRFK Közrendvédelmi Főosztály járőrei egy 48 éves férfira tettek bilincset, aki hiába próbált a mellékhelyiségben elbújni, majd álneveket bediktálni. Kábítószergyanús tablettát is találtak nála, amiért külön eljárás indult ellene. A másik, 35 éves férfinak lopás miatt kellett volna a bíróságon megjelennie, így most őt is a rendőrök vitték el.

A negyedik férfi ellen összesen négy elfogatóparancs volt érvényben, mert nem kezdte meg a lopások miatt kiszabott büntetéseinek letöltését, és kábítószer birtoklása miatt is keresték. A 38 éves férfi egy lakásfelújításon dolgozott, amikor a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói május 24-én elfogták.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat