Ma: 2024.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kábítószerrel kereskedett egy 43 éves nő Szegeden
Privátkopó 2023. 12. 06. 15:53:00

Marihuánával és kristály fantázianevű új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Szegeden. A rendőrök elfogták, és kezdeményezték a letartóztatását.Az elkövető 2022-ben kezdett kábítószert és új pszichoaktív anyagokat árulni Szegeden. Illegális üzelmei során többször adott el marihuánát, illetve kristály fantázianevű anyagot.

A szegedi rendőrök a nyomozás során megállapították a kereskedő kilétét, a 43 éves nőt 2023. december 5-én elfogták, és előállították. A zsaruk a díleren kívül több fogyasztót is elfogtak. A gyanúsítottnál megtartott kutatás során kábítószernek, illetve új pszichoaktív anyagnak látszó őrleményeket, valamint ezek porciózásához szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozók a nőt őrizetbe vették, letartóztatását kezdeményezték. Ellene kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének gyanúja miatt indult eljárás.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat