Ma: 2024.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Budapesten árulta a kábítószert egy 49 éves férfi - egy ideig nem fogja
Privátkopó 2024. 04. 25. 8:26:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói fogták el azt a 49 éves férfit, aki rendszeresen kábítószert értékesített Budapesten.A KR NNI nyomozóinak látókörébe került egy 49 éves férfi. Információjuk volt arról, hogy kábítószert - kokaint és marihuánát - értékesít rendszeresen Budapesten. A férfi saját vállalkozásánál tárolta az anyagot.

A nyomozók 2024. április 15-én megjelentek P. Attila budapesti irodájánál, ahol tetten érték, amint kábítószert értékesített egy pusztazámori vásárlójának. A rendőrök a vevőt igazoltatták, gépkocsiját átvizsgálták. A kesztyűtartóból előkerült alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöld növényi törmelék, valamint nejlontasakban fehér por. A nyomozók rajta kívül még azonosítottak és előállítottak egy olyan budapesti fogyasztót is, aki rendszeresen vásárolt P. Attilától. Mindkét férfit kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, a korábban vásárolt drogot is sikerült lefoglalni tőlük.

P. Attilát a nyomozók még aznap elfogták, kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság április 18-án elrendelt.

A KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a fogyasztókhoz és a P. Attilához köthető ingatlanokban április 15-én kutatásokat tartottak. Lefoglaltak több mint 700 adag kábítószert - marihuánát és kokaint, amelynek feketepiaci értéke közel 4 millió forint -, valamint több mint 3 millió forintot és közel 1500 eurót. Ezen kívül kereskedelemhez használatos eszközöket is: alufóliát, önzáró tasakokat, fóliázógépet, illetve mérlegeket is. 

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat