Ma: 2023.12.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Vesztegetés elfogadása miatt kell felelnie a 63 éves nőgyógyásznak
Privátkopó 2023. 09. 28. 10:58:00

A zalai nyomozók befejezték a vizsgálatot egy 63 éves zalaegerszegi nőgyógyásszal szemben, a bűnügyi iratokat megküldték a Zala Vármegyei Főügyészségnek.A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) feljelentése alapján vesztegetés elfogadása bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2021. május 13-án a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Alosztálya. 

Az adatok szerint a 63 éves főorvos a magánpraxisába tartozó pácienseket a zalaegerszegi kórház ultrahangos vizsgálóhelyiségébe rendelte be, és munkaidejében látta el őket. Az egészségügyi intézményben végzett vizsgálatokért pénzt kért és fogadott el. A betegekkel a telefonos egyeztetésben részt vett egy 69 éves helyi nő is, aki asszisztensi feladatokat látott el az orvos mellett.

A nyomozók a napokban befejezték az ügy vizsgálatát. Az iratokat megküldték a Zala Vármegyei Főügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat