Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Miskolci életkép: női táskát rabolt egy börtönérett
Privátkopó 2024. 04. 23. 9:44:00

A Miskolci Járási Ügyészség rablás bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki a gyalogosan közlekedő nő vállára akasztott táskát letépte, a földre zuhant sértett kezéből addig rángatta, míg megszerezte.A vádirat szerint a vádlott 2023. november végén, Miskolcon felfigyelt egy gyalogosan közlekedő nőre. Utánament, a válláról letépte a táskáját, a nő viszont kezével fogva visszatartotta, így a vádlott többször megrántva próbálta megszerezni.

Legalább nyolcszor megrántotta a nőt, aki az utolsó alkalommal először térdre, majd hassal a földre esett. A férfi ekkor tudta kezéből kitépni a táskát, amivel elmenekült a helyszínről. A táskában pénztárca, 10 000 forint készpénz, személyes okmányok és bankkártya volt.

A nő a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől gyakorlásától eltiltást indítványozott a vádiratában.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat