Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatták az egyik budapesti gyermekotthon pedofil nevelőjét
Privátkopó 2024. 04. 23. 19:38:00

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség indítványa alapján letartóztatásba került egy férfi, aki a megalapozott gyanú szerint egy felügyeletére bízott kiskorút abuzált, és egy másik, ugyancsak kiskorú ismerősével is többször végzett szexuális cselekményt. Őt meg is ütötte.A 2023-ban indult nyomozásban a megalapozott gyanú szerint egy férfi 2023 tavaszán, egy budapesti gyermekotthonban a felügyeletére bízott kiskorúval - hatalmi helyzetét kihasználva - szexuális cselekményt végzett.

Ezen túl a férfi azzal is megalapozottan gyanúsítható, hogy egy másik, a gyermekotthonon kívüli kiskorú ismerősével is többször végzett szexuális cselekményt. Ehhez bizalmi viszonyt alakított ki vele, szeszesitallal és kábítószerrel kínálta, majd kihasználta a gyermek bódult állapotát. A férfi egy alkalommal, amikor a kiskorú elutasította, meg is ütötte.

A fővárosi rendőrök őrizetbe vették a férfit és szexuális visszaéléssel, valamint kiskorú sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel gyanúsították meg.

A nyomozás tárgyát képező bűncselekményeket a törvény - a halmazati szabályokra figyelemmel - 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, azzal az indokkal, hogy a cselekmények súlya, jellege, az elkövetés és a terhelt körülményei alapján mind a szökés-elrejtőzésnek, a bizonyítás befolyásolásának és a bűnismétlésnek is fennáll a reális veszélye.

A nyomozási bíró - osztva az ügyészségi álláspontot - 1 hónapra elrendelte a letartóztatást. A végzés egyelőre nem végleges.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat