Ma: 2024.05.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Lekapcsolták a győri „piko bárót”
Privátkopó 2024. 04. 23. 9:52:00

A helyi férfi Győrben, a Sziget városrészben lévő lakásából irányította hálózatát, és közvetlenül árusította - grammonként 25 ezer forintért - az őt felkereső fogyasztóknak a „piko” elnevezésű szintetikus drogot. A kereskedőt a nyomozók 2024. április 17-én, kábítószer értékesítése közben tetten érték, és elfogták.A kutatás során a nyomozók alufóliába kiporciózott, valamint feldolgozásra váró bruttó 888 gramm kábítószerre bukkantak, amelynek piaci értéke meghaladta a 20 millió forintot. A lakásban a drog értékesítéséből származó 25 millió forintot és több mint 5000 eurót találtak meg, és foglaltak le.

Az elkövető a kábítószer-kereskedelem mellett illegális dohányértékesítéssel is foglalkozott, házából 2280 doboz zárjegy nélküli cigaretta is előkerült, amely miatt a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága kezdeményezett büntetőeljárást.

A beszerzett információk szerint az 55 éves győri férfi a vármegye egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt. Ellene a büntetőeljárást - letartóztatása mellett - a vármegyei rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kereskedelem bűntett miatt folytatja.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat