Ma: 2024.07.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Postai küldeményekben érkezett a drog
Privátkopó 2023. 09. 19. 7:33:00

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság befejezte egy 19 éves férfival szemben a kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytatott eljárást.A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feljelentése alapján gyanús postai küldemények miatt indítottak nyomozást a keszthelyi rendőrök egy helyi fiatalemberrel szemben.

Az eljárás adatai szerint 2022 nyarán több alkalommal is olyan csomagokat rendelt külföldről, amikben kábítószergyanús anyagok, por és tabletták voltak. A rendőrök 2022. november 23-án a fiatal otthonában is kutatást tartottak, ahol további droggyanús tablettákat, fehér port és növényi magokat, valamint kábítószerek csomagolásához, kereskedelméhez használt eszközöket, köztük több száz simítózáras zacskót, mozsarat, mérleget és porral szennyezett kanalat is találtak, amiket lefoglaltak.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalember az interneten rendelt kábítószert nem saját felhasználásra rendelte, hanem azt ismerősei körében árulta. A nyomozók által lefoglalt anyagokról a kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy kokaint, amfetamint és LSD-t tartalmaznak.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a férfival szemben jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytatott eljárást befejezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat