Ma: 2024.04.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Pszichiátriai kezelés alatt álló 14 éves fiút molesztált egy 56 éves gennyláda
Privátkopó 2024. 03. 01. 7:55:00

Egy harkányi férfit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan molesztált egy pszichiátriai kezelés alatt álló 14 éves gyermeket.A gyermek édesanyjának 2024. február 28-án tett feljelentése szerint fiát 2023 decembere óta, harkányi albérletében szexuálisan molesztálta, bántalmazta egy helybeli férfi.

A rendőrök elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 56 éves G. Istvánt, akit kihallgattak, őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatását.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak minősített esetének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat