Ma: 2021.11.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Életfogytig tartó fegyházra ítélték a soroksári futónőt megerőszakoló és megölő moslékot - de 35 év után azért feltételes szabadságra bocsátható
Privatkopo.info 2021. 10. 16. 7:39:00

A Fővárosi Főügyészség minősített emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a soroksári futónő megtámadása miatt. A bíróság életfogytig tartó fegyházra ítélte a vádlottat azzal, hogy leghamarabb 35 év után bocsátható feltételes szabadságra.Az ügyészség fellebbezést jelentett be súlyosításért, hogy a vádlott ennél is hosszabb idő után kerülhessen csak feltételes szabadságra.A 43 éves vádlott, R. Szilveszter 2013. szeptember 25-én, az esti órákban, napnyugta után, a Budapest XXIII. kerület, Szigetdűlő középső útján, a kerékpárúton rátámadt az arra futó sértettre. A férfi a sértettet a kerékpárúton és egy közeli bokros területen brutálisan bántalmazta, megerőszakolta, majd megölte. A támadó, miután a sértett életét kioltotta, elvette a mobiltelefonját és távozott.

A Fővárosi Főügyészség aljas célból elkövetett emberölés bűntette, szexuális erőszak bűntette és kifosztás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

A bíróság bűnösnek mondta ki a férfit, és életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte azzal, hogy leghamarabb 35 év után bocsátható feltételes szabadságra,valamint 10 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Az ítélet nem jogerős, ellene az ügyész azért fellebbezett, hogy a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének megnyílását 35 évnél hosszabb időtartamban állapítsa meg. A vádlott és a védő részben felmentésért, részben enyhítésért fellebbezett.

A bíróság ügyészi indítványra fenntartotta a vádlott letartóztatását.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat