Ma: 2023.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Letartóztatták a salgótarjáni belváros rémét
Privatkopo.info 2022. 06. 21. 4:46:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa nyomán a nyomozási bíró elrendelte annak a 24 éves férfinak a letartóztatását, aki Salgótarján belvárosában több garázdaságot és testi sértést is elkövetett az elmúlt időszakban.A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2022. március első napjaiban, egy áruházlánc több salgótarjáni boltjából lopott. A kedvence a whisky és a bonbonok voltak, amiket a ruházatába rejtett, majd fizetés nélkül távozott a boltokból, összesen több mint 100 000 forint kárt okozva üzletszerű cselekményével. Március 7-én aztán egy másik áruházban is szerencsét próbált, ahonnan mintegy 25 000 forint értékben akart lopni, de a bolt biztonsági őre tetten érte és feltartóztatta, így a kár a termékek visszaszerzésével az áruház részére megtérült.

A férfi 2022. évi május hó 18-án, reggel, a város főtéren lévő buszmegállóban - minden előzmény nélkül - belekötött egy nőbe, az arcának nyomta az öklét és azzal fenyegette meg, hogy eltöri az állát. Ezután a cselekménye miatt őt számon kérő férfit tettleg bántalmazta, két alkalommal felé rúgott, a második rúgása a férfi bal combját eltalálta.

2022. június 3-án, késő este, a férfi egy nőt támadott meg Salgótarján belvárosában: hátulról összefogta a két kezét, majd a haját három alkalommal megrángatta, amitől a nő feje hátra rándult, 8 napon belüli sérülést okozó módon. A sértett a fájdalomtól felsikoltott, mire a gyanúsított elengedte őt és távozott a helyszínről.

Június 14-én este a gyanúsított a salgótarjáni távolsági autóbusz-pályaudvaron egy férfira rontott rá előzmény nélkül, odament hozzá, majd két kézzel, tenyérrel mellkason ütötte. Az eleső sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elkövető ezután tovább randalírozott, a városközponti áruház előtti utcaszakaszon a járókelőknek obszcén jeleket mutogatott, trágár szavakat ordított, majd átszaladt a Rákóczi úton a főtér területére, ahol egy kutyáját sétáltató járókelőt két kézzel, nagy erővel megtaszított, amitől az a járdára esett, megütve a csípőjét és a könyökét.

A gyanúsított még ekkor sem nyugodott meg, visszament az autóbusz pályaudvarra, ahol este 8 óra körül - szintén minden előzmény nélkül - ököllel, nagy erővel az arcán megütött egy nőt, aki az elsődleges orvosi adatok szerint ugyancsak nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A gyanúsítottat két lopás, három garázdaság és három könnyű testi sértés miatt hallgatták ki a nyomozók.

Az ügyészség a bűnismétlés megakadályozása érdekében indítványozta a férfi letartóztatását, amit a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat