Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Életveszélyes sérülést okoztak egy 16 éves fiúnak a hordában támadó „c-típusúak”
Privatkopo.info 2022. 01. 25. 9:01:00

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal az öt személlyel szemben, akik 2021. április 3-án, Sárkeresztúron rátámadtak a 16 éves sértettre, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett. Négyen letartóztatásban vannak.A vádirat szerint a családfő három, köztük két fiatalkorú gyermekével este, egy korábbi sérelemből kifolyólag a lakóházuk előtt elhaladó fiatalkorú sértettre, valamint a vele lévő személyekre különböző, az élet kioltására alkalmas szerszámokkal felfegyverkezve rátámadt, őket üldözőbe vették. A családfő házastársa a vádlottakat eközben a fiatal megölésére biztatta. A társaitól elszakadó sértettet az elkövetők utolérték, a megölésére irányuló kijelentések mellett a náluk lévő eszközökkel bántalmazták, megrugdosták.

A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nála életveszélyes állapot alakult ki, amelyet az időben érkező szakszerű orvosi segítség hárított el, és amelynek elmaradása esetén a sértett halálához vezethetett volna.

Az ügyészség a vádiratában két vádlottal szemben szabadságvesztés büntetés kiszabását, valamint közügyektől eltiltást, egy vádlott vonatkozásában végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását, a két fiatalkorúval szemben pedig javítóintézeti nevelés alkalmazását indítványozta.

A főügyészség négy terhelt letartóztatása fenntartására is indítványt tett.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat