Ma: 2024.04.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Prostitúcióra kényszerítette 17 éves élettársát egy somogyhatvani „c-típusú”
Privatkopo.info 2022. 06. 19. 5:54:00

A Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai június 16-án, délután elfogták azt a két nőt és egy férfit, akik a gyanú szerint május 1-je és június 10-e között arra kényszerítették a férfi 17 éves élettársát, hogy prostituáltként dolgozzon, az abból befolyt pénzt pedig elvették tőle.A 27 éves somogyhatvani férfit és 42 éves anyját azzal gyanúsítják, hogy idén áprilisban hirdetést adtak fel több internetes oldalon, ahol egy 17 éves lányt akarata ellenére szexuális munkásnak kínáltak fel.

Amikor a hirdetésre jelentkező férfiakkal a lány nem akart elmenni, a férfi több esetben megverte, illetve a kapott pénzt anyjával együtt elvették tőle, és felélték. A lányt a lakóhelyükön tartották fogva, és egyedül, felügyelet nélkül sehova nem engedték el.

A férfi 23 éves budapesti testvérét azzal gyanúsítják, hogy a fenti bűncselekmény elkövetésében ő is közreműködött, mivel segített a sértett prostitúcióra való kiközvetítésében, és több esetben ő vette át a pénzt a kuncsaftoktól, illetve részt vett a lány őrzésében is.

A rendőrök mindhármukat őrizetbe vették, amelyet követően a bíróság letartóztatásba helyezte a gyanúsítottakat.

A férfi ellen emberkereskedelem miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, míg a két nőt - a férfi anyját és a testvérét - azzal gyanúsítják, hogy az említett bűncselekményekben bűnsegédként vettek részt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat