Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Szándékosan elgázolta volt párjának új barátját, majd felcsengetett a nőhöz
Privátkopó 2024. 05. 29. 8:56:00

Egy férfi 2021-ben elütötte volt párjának az új barátját, majd felcsöngetett korábbi barátnőjéhez és elmondta neki, hogy mit tett. Az elgázolt férfi a kórházban belehalt sérüléseibe. Első fokon 10 év börtönre ítélték a gázolót, a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint azonban hosszabb büntetés kiszabása szükséges.Három évvel ezelőtt, Székesfehérváron egy polgárdi férfi szándékosan elgázolta volt párja új barátját. A rendőrséget egy társasház mögötti parkolóban fekvő, vérző fejű férfi miatt riasztotta több helyi lakó is.

Az akkor 38 éves polgárdi férfi 2017-ben költözött el volt barátnőjétől, de nem tudta feldolgozni, hogy a nőnek új barátja van. Évekig zaklatta őt, és trágár üzenetekkel bombázta, a gázolás napján pedig éppen a közös gyermeküket vitte haza. 

Miután a gyerek kiszállt az autóból, a férfi a parkolóban várakozott. Egy idő múlva a sértett megjelent a helyszínen, majd sietős léptekkel a vádlott személygépkocsija felé indult. Amikor már az úttesten haladt, a vádlott felé kanyarodott, intenzív gyorsításba kezdett, és elütötte őt.

Az ütközés nyomai a rendőrségi fotón is látszódnak, az áldozat ugyanis rácsapódott a gépkocsi motorháztetejére, majd a sofőr gyorsított, és a súlyosan sérült férfi a betonra zuhant. Ezt követően a férfi felcsöngetett volt párjához, és közölte vele a kaputelefonon keresztül, hogy mit tett. 

A sértett kétoldali koponyatörést és tüdőzúzódást is szenvedett, majd napokkal később a kórházban meghalt.

A székesfehérvári törvényszék első fokon 10 év börtönre ítélte a gázolót, és hat évre eltiltotta a vezetéstől. Az ítélet ellen minden érintett fellebbezett. 

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a vádlott bűnös, vele szemben hosszabb büntetés kiszabása szükséges.

Az ügyben várhatóan a Győri ítélőtábla hoz jogerős ítéletet. 

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat