Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Prostitúcióra bírták rá a 15 éves szerelmes lányt a cigányok
Privátkopó 2023. 11. 21. 11:32:00

Emberkereskedelem bűntettével vádol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség két férfit és egy nőt, akik egy 15 éves lányt arra vettek rá, hogy Budapesten prostituáltként dolgozzon, az így keresett pénzét pedig adja át nekik. A 15 éves sértettet a nagyszülei nevelték, középiskolai tanulmányai miatt hét közben kollégiumban tartózkodott, hétvégén pedig otthon. Családi körülményei miatt a sértett nagyon vágyott a szeretetre. 2022 júliusában a sértett megismerkedett a 18 éves vádlottal, akivel nagyon gyorsan szerelmi viszonyba került. 2022. október elejére a férfi elhitette a lánnyal, hogy szerelmes belé, és közös életet tervez vele Budapesten. Ennek hatására a sértett egyik nap úgy döntött, hogy nem megy a kollégiumba, hanem a barátjához szökött, akivel két nappal később már Budapestre utaztak azért, hogy ott éljenek.

A vádlott szándéka az volt, hogy a sértettet rávegye arra, hogy prostituáltként dolgozzon, és ebből tartsa el őt. A vádlott szállást kért az unokatestvérétől, illetve annak élettársától Budapest belvárosában, majd azt mondta a sértettnek, hogy csak addig kell prostituáltként dolgoznia, amíg ő nem talál megfelelő munkát.

A sértettről lenge ruházatban fotókat készített a vádlott, illetve annak unokatestvére és az ő élettársa, amelyek felhasználásával megpróbáltak szexuális hirdetést feladni az interneten, de nem jártak eredménnyel, ezért a vádlottak leküldték a sértettet az utcára azért, hogy ott végezze a prostitúciót. Ezen az éjszakán egy vendége volt a sértettnek, aki 6000 forintot fizetett neki, ami a vádlottakhoz került. Másnap hirdetést adtak fel az interneten a vádlottak, amelyen már nem a lány fotói szerepeltek, hanem a női vádlotté, majd a hirdetésre jelentkező férfi 20 000 forintot fizetett a sértettnek a szexuális szolgáltatásért. Amikor a sértett nagyszülei tudomást szereztek arról, hogy az unokájuk nem a kollégiumban tartózkodik, akkor keresni kezdték, mire a sértett hazautazott a nagyszüleihez.

Az ügyészség minősített emberkereskedelem bűntettével vádolja mindhárom vádlottat, mely bűncselekményért 5-15 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki a törvény szerint. A vádlottakat nem mentesíti a felelősség alól az sem, hogy a sértettel szemben erőszakot és fenyegetést nem alkalmaztak, mert a bűncselekmény már a prostitúcióra való rábeszéléssel megvalósult.

Amennyiben a vádlottak az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesznek, és nem kérik a tárgyalás megtartását, akkor az ügyészség szerint a két férfit 7-7 év fegyházbüntetésre kellene ítélni, míg a hirdetés elkészítésében közreműködő nőt 2 év börtönbüntetésre, amelynek a végrehajtását 5 évre fel kell függeszteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat