Ma: 2024.07.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Szexuálisan bántalmazta az idősotthon lakóit
Privátkopó 2023. 05. 26. 7:05:00

Letartóztatták egy Szolnok megyei idősotthon 34 éves dolgozóját. Az ügyészség szerint a férfi szexuálisan bántalmazott két lakót, akik betegségük miatt képtelenek voltak védekezni.„Rendszeresen, az éjszakai műszakban részben erőszakkal, fenyegetéssel szexuális cselekmények tűrésére, illetve annak végzésére kényszerítette őket” - olvasható a vádhatóság közleményében. Az egyik áldozat egy 77 éves nő, a másikat még nem azonosították. A férfi „a szexuális cselekménytől függetlenül is többször bántalmazta, kézzel ütötte” a gondozottakat.

A gyanúsított fellebbezett a letartóztatás ellen.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat