Ma: 2023.11.18.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Csak „ártatlanul” dudorászott a viselkedni nem tudó/akaró cigánykölök - a köztiszteletben álló tanárt feljelentették a takony úgynevezett szülei
Privátkopó 2023. 09. 22. 11:54:00

Mint kiderült, a tanár akkora „vérszomjas szörnyeteg”, hogy mindenki (értsd: minden normális magyar gyerek) kedvenc tanára. 150 gyermeket tanít az iskolában, és mindenki szeretettel beszél róla (kivéve az iskolai cigány bajkeverőket). A szülők úgy tudják, a férfit egy hónapra felfüggesztették. Az Iskola Szülői Közössége petíciót indított mellette, amit már több mint háromszázan alá is írtak egyetlen nap alatt.A petíció itt érhető el, és egyáltalán nem ártatlan dudorászásról esik benne szó, bár, hogy nem ezt történt valójában, azt borítékoltuk volna enélkül is.

https://www.peticiok.com/kiallunk_szabolcs_bacsi_mellett

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a nyomozást, és ezek miatt a beilleszkedni, viselkedni nem tudó, ám mindig mindenért mást vádoló lények miatt hurcolnak meg egy újabb köztiszteletben álló, a munkáját lelkiismeretesen végző magyar tanárt.

Milyen ország ez?

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat