Ma: 2024.07.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
16 éves fiú telefonját rabolta el
Privátkopó 2024. 06. 14. 5:27:00

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobiltelefont, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.A két fiatal 2023. október 21-én, éjszaka ismerkedett meg Debrecenben. Az idősebb elkérte újdonsült ismerőse telefonját, és zsebre vágta. Teltek-múltak a percek, az órák, majd a 16 éves fiú úgy gondolta, hogy ideje visszakapnia a készüléket. Új cimborája azonban a kérést egy pofonnal honorálta, majd faképnél hagyta. A sértett nem hagyta annyiban, követni kezdte, ezért a 18 éves fiú összetörte a telefont, és beledobta egy kukába.

A sértett utolérte, számon kérte, ekkor az idősebb ellökte, és folytatta útját. A rendőrök percekkel később igazoltatták, majd előállították.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a létavértesi lakost, bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte letartóztatását. Rablás miatt kell felelnie.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya elvégezte az eljárási cselekményeket, az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat