Ma: 2024.04.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kiskorúaknak is árulta a tiltott szert
Privátkopó 2024. 02. 22. 7:03:00

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a mezőkövesdi férfit, aki új pszichoaktív anyagot árult vevőkörének, köztük kiskorúaknak is.A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat eljárást egy 39 éves helyi férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Mezőkövesden és vonzáskörzetében lévő vevőkörének - köztük kiskorúaknak is - rendszeresen értékesítette a tiltott anyagot, ezért a nyomozók rajtaütöttek a férfin. A rendőrök a dílernél tartott kutatás során a szerek mellett a terjesztéséhez használt csomagolóanyagokat, mérleget, továbbá készpénzt is lefoglaltak.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatását.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat