Ma: 2023.12.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán
Privatkopo.info 2022. 06. 24. 8:02:00

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán azt a nőt, aki a gyanú szerint június 18-án megfojtotta férje szeretőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán.A nő június 18-án rányitott a férjére és annak szeretőjére, ezután a nő ütni kezdte férje szeretőjét, majd egy hamutállal fejbe vágta a férjét, aki elmenekült a helyszínről. Ezután a nő - a közlemény szerint - „puszta kézzel megfojtotta” férje szeretőjét, aki a helyszínen meghalt.

Miután a bíróság szerint fennáll a veszélye annak, hogy az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított „szabadlábra helyezése esetén megnehezítené a bizonyítást, az eljárásban részt vevő tanúkat és más személyeket befolyásolná”, ezért elrendelte letartóztatását. A gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be. 

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat