Ma: 2022.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
12 éve végrehajtott emberölés elkövetőjét gyanúsították meg a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai
Privatkopo.info 2022. 01. 20. 10:14:00

Egy 45 éves férfit gyanúsít a KR NNI a 2010 szeptemberében elkövetett máriapócsi emberöléssel. A nyomozást most fejezték be. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rendelt el nyomozást 11 évvel ezelőtt egy 2010 szeptemberében történt emberöléssel kapcsolatban. Máriapócsi otthonában öltek meg egy 75 éves férfit. Mivel az elkövető kilétét akkor nem sikerült megállapítani, a nyomozást felfüggesztették.

A Készenléti Rendőrség gyilkossági nyomozói 2020-ban vették elő újra az ügyet, majd a nyomozati iratok és a lefoglalt bűnjelek áttekintése, illetve értékelése után a nyomozás továbbfolytatásáról döntöttek.

A nyomozás eredményeként a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya 2021 februárjában gyanúsítottként hallgatta ki az akkor más bűncselekmények elkövetése miatt jogerős szabadságvesztését töltő 45 éves B. Róbertet, majd 2022. január 18-án az iratokat vádemelés céljából a nyomozás felügyeletét ellátó Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek küldte meg.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat