Ma: 2021.10.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
10 millió forint értékű drogot tárolt a lakásában - egy ideig nem fog
Privatkopo.info 2021. 10. 25. 8:07:00

A fővárosi nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be annak a férfinak az ügyét, aki több ezer speed tablettát, 2,5 kilogramm marihuánát és milliós összeget rejtegetett rákosmentei lakásában.A BRFK XVII. kerületi járőrei 2020. február 20-án, este igazoltattak egy autóst a Bulyovszky utcában. A kocsiból marihuánaszag áradt, a sofőr pedig nagyon feszült volt, így átvizsgálták a férfi ruházatát és a járművét. A rendőrök a 36 éves O. István zoknijában és kabátjában is kábítószergyanús anyagot találtak, ezért a kerületi kapitányságra előállították.

A férfi látszólag együttműködött a rendőrökkel, elismerte, hogy a ruhájában talált fehér por és tabletta extasy, illetve speed. A nyomozóknak O. István azt állította, hogy Pécelen él, de hamar kiderült, hogy titkolja valós lakhelyét. A férfi ezután még több fiktív címmel próbálta félrevezetni a rendőröket, akik rövid időn belül megtalálták azt a rákosmentei lakást, ahol O. István ténylegesen lakott.

A nyomozók a lakásban tartott kutatás során több mint négyezer darab speed tablettát, bruttó 2,5 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószereket, továbbá másfél millió forintot, valamint külföldi valutát foglaltak le. A rendőrök az épületben találtak egy pincét is, amit O. István kannabisz termesztése céljával alakított ki. A pincében a növények neveléséhez használt eszközök, többek közt ventilátorok, tápoldatok, nagy teljesítményű lámpák voltak.

A nyomozók a kábítószer mellett két autót, laptopot és mobiltelefonokat is lefoglaltak. A lefoglalt drog piaci értéke meghaladja a tízmillió forintot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói O. Istvánt - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett, és járművezetés bódult állapotban vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként?.

A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte. A XVII. kerületi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat