Ma: 2022.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a Tolna megyei kábítószer-kereskedők
Privatkopo.info 2022. 05. 30. 5:15:00

A Szekszárdi Rendőrkapitányság, illetve a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. május 24-én és 25-én négy férfit vett őrizetbe, akik a megalapozott gyanú szerint 2022 januárja óta jelentős mennyiségű kábítószereket szereztek be, tároltak, majd értékesítettek tovább más személyeknek, és ebből rendszeres jövedelemre tettek szert.A nyomozó hatóság a gyanúsítottaknál különböző fajtájú kábítószereket talált meg és foglalt le, így tablettákat, amfetamin tartalmú porokat, valamint marihuánát is. Emellett a kábítószerek méréséhez, adagolásához, valamint csomagolásához használt eszközök is nagy mennyiségben voltak a birtokukban, amelyekkel a kábítószereket kisebb zacskókba porciózták, azokat vákumfóliázták, majd így értékesítették tovább.

Az egyik gyanúsított a kábítószerek tárolása céljából több garázst is bérelt, míg másikuk az otthonában, illetve annak melléképületében rejtette el a kereskedésre szánt illegális anyagokat.

A jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette kiemelt tárgyi súlyú bűncselekmény, a törvény öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

A főügyészség álláspontja szerint a gyanúsítottakkal szemben a letartóztatás általános okai mellett annak különös okai is fennállnak, közülük kiemelkedően a bizonyítás megnehezítésének, a fogyasztói körbe tartozó személyek befolyásolásának veszélye.

A járásbíróság nyomozási bírája 2022. május - az ügyészség álláspontját mindenben osztva - egy hónapra elrendelte mind a négy gyanúsított letartóztatását.  

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat