Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Túl sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, savat itattak egy férfival és magára hagyták
Privátkopó 2024. 05. 17. 6:21:00

Szándékosan savat itattak egy férfival még márciusban, mert sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, és el akarták hallgattatni. Az áldozathoz nem hívtak mentőt, csak kirakták a Péterfy utcai kórháznál. A rendőrség ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást.Márciusban került a Péterfy Sándor utcai kórházba egy férfi, akit sav okozta belső sérülésekkel kezeltek. Az esettel kapcsolatban felmerült, hogy szándékosan juttatták a maró anyagot a szervezetébe.

Úgy tudni, az áldozathoz nem is hívtak mentőt a Budapest XVIII. kerületében történt eset után, hanem elvitték a Péterfy Sándor utcai kórházhoz, és ott kitették őt. 

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette: a jelzett napon valóban riasztást kaptak egy ilyen eset miatt.

Az esetnek állítólag köze lehet egy igen kiterjedt csalási ügyhöz, amelyben pályázati pénzekkel kapcsolatban történhettek visszaélések - legalábbis ezt mondja egy férfi, aki vádalkut kötne a hatóságokkal.

Őt ugyanis egy másik ügyben már elítélték, de az információiért cserébe a rá váró büntetés mérséklését vagy a börtönkörülményei enyhítését kéri. A férfi szerint a sav nem véletlenül került az áldozat szervezetébe, így akarták megfélemlíteni vagy elhallgattatni, hiszen az áldozat sokat tudott a csalásokról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az esettel kapcsolatban közölte, hogy ismeretlen tettes ellen folytatnak büntetőeljárást.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat