Ma: 2022.05.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Unaloműzés: két fiatal összevert egy férfit Újpesten
Privatkopo.info 2022. 05. 21. 6:57:00

Három napon belül elfogták azt a két fiatalt, akik a gyanú szerint súlyosan megvertek egy férfit Budapest IV. kerületében.A BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányságán 2022. május 16-án, 21 óra körül tett bejelentést egy férfi, hogy a Rózsa téren két ismeretlen megtámadta; többször megütötték és megrúgták. A megvert férfit a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az újpesti nyomozók három napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket. Egyiküket otthonában fogták el május 19-én, a másik önként jelentkezett a kapitányságon, miután aznap a lakásán keresték a rendőrök.

A 19 éves S. Rolandot és a 22 éves K. Károlyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottak beismerték a bűncselekmény elkövetését, amit ittasságukon kívül mással nem tudtak magyarázni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat