Ma: 2024.04.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Vádemelés az újszülött csecsemőjét megfojtó cigányasszonnyal szemben - még nincs 30 éves, de már három gyereke van
Privátkopó 2023. 02. 08. 8:59:00

A Somogy Vármegyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a húszas évei végén járó, Tab környékén élő nővel szemben, aki megölte újszülött gyermekét.A vádlott házasságban élt és három kiskorú gyermeket nevelt, ennek ellenére várandóságát eltitkolta a férje elől. 2022 októberében, a családja által korábban lakott ingatlan udvarán egészséges, kifejlett fiú gyermeknek adott életet. A szülést követően a nő a kiskorú sértett nyakára egy ruhadarabot tekert, majd azzal megfojtotta. Ezt követően a vádlott a holttestet egy törölközőbe, majd egy szemeteszsákba helyezte, a holttestet tartalmazó zsákot az ingatlanon található lakatlan házban elrejtette, a házat pedig kulccsal bezárta.

A bűncselekmény az eset másnapján jutott a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tudomására. A nyomozók a bűncselekmény nyomainak felfedezését követően a vádlottat őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványt tett a vádlott letartóztatására.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásban lévő nővel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.  

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat