Ma: 2023.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Kapcsolat
Megkéselte válófélben lévő feleségét
Privátkopó 2023. 01. 09. 10:28:00

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 38 éves fiatalemberrel szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.A rendőrségre 2023. január 5-én, 13 óra körül érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Kiss János utcában lévő üzletben egy férfi megkéselt egy hölgyet.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 38 éves férfi a válófélben lévő feleségével a szalonban szóváltásba keveredett, aki az üzletből a férje elől az utcára menekült. A fiatalember a nő után ment, fellökte, majd többször megütötte az asszonyt, ezt követően pedig egy késsel a fején neki sérülést okozott. 

A járőrök az agresszív férjet elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók - őrizetbe vétele mellett - súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A szárföldi férfit a Győri Járásbíróság 2023. január 7-én letartóztatta.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat