Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Alázta és verte a rábízott gyerekeket egy vas megyei edző
Privátkopó 2024. 02. 22. 9:10:00

Többrendbeli kiskorú veszélyeztetése és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség egy Vas vármegyei sportegyesület edzője ellen.A férfi a gyerekeknek szervezett heti edzéseken, kirándulásokon és edzőtáborokban bántalmazta és szégyenítette meg a rábízott gyerekeket, ebbe pedig bevonta a többi sportolót is. Az egyik gyerek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket is szenvedett, őt, kórházba kellett vinni.

A vád szerint az edző „súlyosan kötelességszegő, a sértettek önértékelését és önbecsülését károsan befolyásoló magatartásával, visszaélésszerűen gyakorolt, megtorló jellegű módszereivel veszélyeztette” a felügyeletére bízott gyerekek testi, érzelmi és erkölcsi fejlődését.

Az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztést és közügyektől való eltiltást kért rá, emellett eltiltanák minden olyan tevékenységtől, ahol tizennyolc éven alattiakkal kellene dolgoznia.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat