Ma: 2023.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Több késszúrással végzett édesanyjával az 57 éves nő
Privátkopó 2022. 11. 25. 7:39:00

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát az ellen az 57 éves nő ellen, aki több késszúrással ölte meg édesanyját.A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 57 éves salgótarjáni lakos ellen.

Az 57 éves nő 2022. március 29-én, 15 óra 35 perckor tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy salgótarjáni lakásának konyájában holtan találta édesanyját. A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést. A nyomozás adatai alapján bebizonyosodott, hogy a nőt a bejelentést megelőző napokban az édesanyja meglátogatta. A látogatás során a gyanúsított a rokonát több alkalommal - testszerte - egy késsel megszúrta, amely következtében az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A hatóság emberei a nőt elfogták, előállították és gyanúsítottként történő kihallgatását követően őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a Nógrád Megyei Főügyészségen letartóztatásának indítványozására, amelyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az 57 éves nő ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait az ügyészségnek megküldte.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat