Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
A zenés mulatság után a sportcsarnok előtt folytatódott a „buli”
Privátkopó 2024. 05. 17. 6:31:00

A Kaposvári Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a fiatal férfival szemben, aki a vád szerint két férfit is bántalmazott a meghirdetett programot követően.A vádlott 2023 decemberében egy zenés buliban vett részt lány ismerőseivel Kaposváron, ami a kora hajnali órákig tartott és ahol alkoholt is fogyasztottak.

A lányok a rendezvényen találkoztak először azokkal a férfiakkal, akikkel később a csarnok előtt beszélgetni kezdtek, majd hozzájuk csatlakozott a vádlott is.

A vádlottnak azonban nem tetszett az egyik férfi szerinte lekezelő stílusa, ezért rövid szóváltás után többször ököllel arcon ütötte. A vádlott a barátja védelmére kelő férfit sem kímélte, őt is megütötte, az ütés következtében a sértett 109 000 forint értékű szemüvege a földre esett és összetört.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a garázda férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat