Ma: 2023.09.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Cigikunyerás után verte össze áldozatát egy „navajonki” Tatabányán
Privátkopó 2023. 09. 09. 10:08:00

A Tatabányai Járási Ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki cigitarhálás után vert meg egy járókelőt Tatabányán. A vármegyei főügyészség helyettes szóvivője közölte, hogy a letartóztatására azért volt szükség, mert az elkövetővel szemben fennáll a bizonyítás megnehezítésének, valamint a bűnismétlésnek a veszélye.A megalapozott gyanú szerint a férfi szeptember 3-án, 21 óra 20 perc körüli időben, Tatabányán, egy téren cigarettát kért a sértettől, aki azonban közölte vele, hogy nincs már több cigarettája. A gyanúsított ettől ideges lett és hirtelen mindkét oldalról ököllel arcon ütötte, amitől a földre esett. Ezután odalépett és a nadrágjából kivett két cigarettacsikket, valamint 500 forint aprópénzt. A támadó ezután övtáskájában lévő irattartójából további 1500 forint készpénzt vett el.

A sértett eközben megpróbált felállni, mire a gyanúsított egy alkalommal vállon rúgta, aki ennek ellenére felállt, és a gyanúsítottól kérte vissza az irattartóját. A bántalmazott az arcán, valamint a térdén nyolc napon belül gyógyuló, horzsolásos sérülést szenvedett el.

A férfi ezen cselekménye miatt a nyomozó hatóság kifosztás bűntette megalapozott gyanúját közölte vele.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított cselekménye súlyosabb bűncselekmény, rablás bűntett megállapítására is alkalmas lehet, azonban ezzel kapcsolatban a nyomozás még folyik.

További friss információk
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat