Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Dohányboltot raboltak ki Szegeden, a fegyveres férfit keresi a rendőrség
Privátkopó 2023. 12. 22. 5:12:00

Fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.A rendőrségre 2023. december 21-én érkezett bejelentés, hogy egy ismeretlen férfi kirabolt egy dohányboltot Szegeden.

A rendelkezésre álló információk alapján a feltételezett elkövető egy lőfegyvernek látszó tárgyat vett elő, majd az eladótól pénzt követelt. A dohánybolt alkalmazottja a követelésnek eleget tett, az elkövető ezután helyszínről elmenekült. 

Az ismeretlen tettes ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntette gyanúja miatt indult eljárás, a férfit nagy erőkkel keresi a rendőrség.

További friss információk
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
Önkezével vetett véget életének a fiát gyászoló 53 éves apa
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat