Ma: 2024.06.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Privátkopó 2024. 05. 08. 6:14:00

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az edelényi férfit és a fiát, akik kábítószernek minősülő kristályt árultak vevőkörüknek, köztük fiatalkorúaknak is.Az Edelényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat eljárást egy 62 és egy 24 éves helyi férfival szemben.

Az adatok szerint Edelényben és vonzáskörzetében rendszeresen tiltott anyagot értékesítettek a vevőkörüknek - köztük kiskorúaknak is -, ezért a nyomozók rajtaütöttek a férfiakon. A rendőrök a dílereknél tartott kutatás során a szerek mellett a terjesztéshez használt csomagolóanyagokat, mérleget, továbbá pénzt is lefoglaltak.

Az Edelényi Rendőrkapitányság őrizetbe vette az elkövetőket, és kezdeményezte letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek és az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat