Ma: 2023.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Fél napig tartó szabadság
Privátkopó 2023. 01. 09. 10:25:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2023. január 3- án, kora este egy megrongált nyomkövető szerkezet küldött jelzést.A Budapest XIII. kerületi lakásban élő - vagyon elleni bűncselekmények miatt -, bűnügyi felügyelet alatt álló férfi levágta a lábáról a készüléket és megszökött.

A BRFK Célkörözési Osztály és a Bűnügyi Bevetés munkatársai a szökésben lévő felkutatását megkezdték és másnap, 2023. január 4-én, délután, egy angyalföldi társasház lakásában megtalálták egyik ismerősénél.

A férfit elfogták és előállították és a BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányságra kísérték, ahol fogolyszökés bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt őrizetbe vették, egyben előterjesztést tettek a letartóztatás indítványozására.

További friss információk
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat