Ma: 2024.07.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Önkezével vetett véget életének a fiát gyászoló 53 éves apa
Privátkopó 2023. 12. 01. 6:14:00

Holtan találtak rá arra az 53 éves kecskeméti édesapára, akit eltűnt személyként keresett a rendőrség. A férfi holttestére a városban lévő erdőben bukkantak rá. Önkezével vetett véget életének - írja a Pestiriport.huA többgyermekes édesapa eltűnését a lánya jelentette be a rendőrségen, egy Facebook-csoportban pedig a helyiektől is segítséget kért.

A posztban ezt írta:

„Sziasztok, ma reggel 7 órakor eltűnt apukám; meghalt a fia és apukám fájdalmában elment. Az autóját megtaláltuk, de semmi életjelet nem ad magáról. A telefonja ki van kapcsolva, reggel óta senki sehol nem látta. Elképzelésünk szerint gyógyszeres, nyugtatós állapotban lehet. Fekete kapucnis felsőt viselt, alatta egy sárga pólót, sötét színű farmert és egy fekete bakancsot. A rendőrség már értesítve lett!! Kérem osszátok meg! Neve L. J.!! A kecskeméti kórháztól indult el, de az autóját megtaláltuk: gyalog lehet!”

Az információik alapján a férfit utoljára egy kecskeméti kórháznál látták, de az elindulása után a telefonja már ki volt kapcsolva, csak a kocsiját találták meg.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, így a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat