Ma: 2021.10.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
6 év fegyházbüntetésre ítélték a brazil kokainfutárt
Privatkopo.hu 2020. 11. 18. 14:41:00

A Fővárosi Főügyészség vádja alapján különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt - első fokon - 6 év fegyházra ítélt a bíróság egy brazil állampolgárt. Az ügyészség súlyosításért fellebbezett.A vádirat szerint egy 23 éves férfi 2018. november 28-án indult el repülővel Sao Paulóból Lisszabonon át Budapestre, ahová másnap érkezett meg. A férfi kokainnal teli kapszulákat nyelt le külföldön és azokat így hozta Magyarországra. A vádlott egy, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében lévő szállodában szállt meg.

A portugál vámhatóság jelzése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság felderítői megfigyelés alá vonták a futárt, majd egy nappal később elfogták.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

A bíróság a vád szerint bűnösnek mondta ki a vádlottat és őt 6 év fegyházbüntetésre ítélte, valamint 6 évre kiutasította az ország területéről.

Az ítélet nem jogerős, ellene az ügyészség a büntetés jelentős súlyosítása érdekében, a védő felmentésért fellebbezett, a vádlott az ítéletet tudomásul vette.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat