Ma: 2023.09.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: két gyereket szült nevelőapjának a cigánylány, aki 13 évesen „önként” ment bele a szexuális viszonyba
Privátkopó 2023. 09. 08. 10:03:00

Évekig létesített szexuális kapcsolatot kiskorú nevelt lányával egy férfi Ilken. A lány két gyereket is szült - az elsőt 14 éves korában. Egyikük az a kisfiú, Sanyika, aki a nevelőszüleinél egy félrenyelt csontdarab miatt meghalt áprilisban, majd holttestét a nevelőszülők egy kocsi csomagtartójában elvitték a rendőrségre. Nemcsak ellenük nyomoznak, hanem Sanyika vér szerint apja és élettársa ellen is. A lények évekre börtönbe kerülhetnek.„Szeretném, ha minél hamarabb megbűnhődnének azok, akik ezt tették a gyermekemmel” - ezt mondta a kétéves Sanyika halála után a nagymama, Ilona, áprilisban, Ilken. Ő az a kisfiú, aki egy félrenyelt csontdarabot és megfulladt. A nyíregyházi nevelőszülők a holttestet a kocsi csomagtartójába tették, és elvitték a rendőrkapitányságra. A kisfiú akkor már napok óta halott volt.

Sanyikát és testvérét még januárban emelték ki a családból, mivel akkor felmerült a gyanú, ami most be is bizonyosodott, hogy a gyerekek a nevelőapától vannak, vagyis Ilona élettársától, Sándortól. Kiderült, hogy a férfi az akkor 14 évnél fiatalabb nevelt lányát ejtette teherbe, kétszer is. Sándort és Ilonát is pénteken fogták el a rendőrök, hetekig körözték.

„A férfi akkor még 13 éves kislánnyal a gyermek beleegyezésével, szexuális kapcsolatot létesített, ez évekig tartó szexuális kapcsolat volt, amelyből született két gyermek is az évek során” - mondta a vármegyei főügyészség szóvivője. A lány nevelőapja, Sándor bevallotta, hogy Sanyika és testvére is tőle van, a harmadik gyerek viszont nem.

A most 9 hónapos csecsemő édesapja a lány egyik nagybátyja. Sándor azt állította, hogy a lány kezdeményezte a szexuális együttléteket, ezekről Ilona is tudhatott, de ezt tagadta a kihallgatáson. A férfit ezért szexuális visszaélés bűntettével is gyanúsítja a nyomozóhatóság, a nőt pedig azzal, hogy mindezt eltűrte és nem tett ellene semmit. Sőt, az asszonyt és a férfit, azzal is vádolják, hogy sanyargatták a nő első házasságából született két gyerekét. Az elmúlt évek során rendszeresen mindketten bántalmazták, illetve nem táplálták őket megfelelően, ezért kiskorú veszélyeztetésének bűntettét is elkövették. Ezért is emeltek ki több gyereket a családból, köztük Sanyikát és testvérét. Ők egy olyan nevelőszülőkhöz kerültek, akik bántalmazhatták a gyerekeket, mivel a meghalt kisfiú testén erre utaló nyomokat találtak.

Úgy tudni, emiatt is nyomoz a hatóság. Jelenleg mindannyian szabadlábon védekeznek. A fiatal lány két gyermekével együtt anyaotthonban él.

További friss információk
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat