Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Privátkopó 2024. 07. 04. 7:00:00

A Vas Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy konyhakéssel akarta megölni élettársát, amit a szomszéd úgy akadályozott meg, hogy a vádlottat téglákkal dobálta.A vádirat szerint a férfi 2023 augusztusában féltékenységből fakadó veszekedést követően az élettársát először bezárta a házba, majd kiszabadulását követően az udvaron egy konyhakéssel megpróbálta leszúrni. Védekezése miatt a szúrások nem találták el a nőt, hanem a földbe fúródtak. A célzott szúrások ereje miatt a kés elgörbült, nyele pedig letört.

A sértett segítségére siető egyik szomszéd a férfit téglákkal dobálta meg, aki így cselekményét abbahagyta, és a helyszínről elfutott. 

A Vas Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat.

A férfi büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat