Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Kiskorú sértetteket csábított el közösségi platformon egy férfi
Privátkopó 2024. 01. 12. 5:13:00

A Szentendrei Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki az egyik közösségi platformon több kiskorú lányt próbált elcsábítani - részben sikerrel. A harmincas évei elején járó férfi több profillal is regisztrált az egyik közösségi oldalra, ahol magát tizenévesnek adta ki. Ezután 2018 tavasza és 2020 nyara közötti időszakban több, tizennegyedik életévét még be nem töltött lánnyal is felvette a kapcsolatot. Az üzenetváltások során a sértettek bizalmába férkőzött, majd arra próbálta őket rávenni, hogy nemi szervükről küldjenek neki képeket. A lányok egy része erre hajlandó is volt. Volt olyan lány is, akinek pedig - erre irányuló kérés nélkül - a férfi küldött olyan videót, amelyen önkielégítést végez.

Ezen túl a vádlott több ízben azt is kérte a levelezések során, hogy a lányok személyesen is találkozzanak vele és létesítsenek szexuális kapcsolatot is, amiért akár fizetne is nekik.

2018 nyarán az egyik sértettnél a férfinak sikerült is elérnie, hogy találkozzanak 2-3 alkalommal szexuális együttlét céljából.

A Szentendrei Járási Ügyészség az ügyben a férfivel szemben szeméremsértés vétsége valamint többrendbeli gyermekpornográfia bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat.

További friss információk
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
Önkezével vetett véget életének a fiát gyászoló 53 éves apa
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat