Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Privátkopó 2023. 06. 15. 8:40:00

Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázoltak el egy 40 év körüli nőt szombaton, az esti órákban, Bátonyterenyén, az Ózdi úton. Az asszonyt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A gépkocsivezető segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, őt később az otthonában fogták el a rendőrök.Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 40 év körüli nő, akit szombaton, este, Bátonyterenye belterületén gázoltak el. A gépkocsi vezetője nem nyújtott segítséget a sérültnek, elhajtott a helyszínről, később a lakóingatlanában fogták el a rendőrök.

A Privátkopó bűnügyi portál információi szerint a gázoló Macska Tamás volt, aki az előző ciklusban önkormányzati képviselőként tevékenykedett Bátonyterenyén. A baleset bekövetkezését megelőzően egy társaság (köztük a város polgármestere, Nagy-Majdon József, valamint jelenlegi és volt helyi képviselők) a Macska által üzemeltetett szabadidőközpontban tekintette meg az UEFA Bajnokok Ligája döntő mérkőzésének televíziós közvetítését. A város „elitje” az esemény ideje alatt jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott. Úgy tudni, hogy a gázoló - majd a sérültet segítségnyújtás nélkül magára hagyó - férfi ittas állapotban ülhetett gépkocsiba a futballmeccset követően.

A bűnügyi portál megkereste Macska Tamást, aki a lap kérdéseire nem válaszolt.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az esettel kapcsolatban büntetőeljárást folytat. A nyomozás érdekeire való tekintettel az üggyel összefüggésben információt jelenleg nem áll módunkban megadni- közölte az illetékes bűnügyi hatóság a Privátkopó érdeklődésére.

Macskának korábban is meggyűlt már a baja a törvénnyel: gazdasági bűncselekmény elkövetése miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, amely jelenleg is hatályban van. A férfivel szemben kábítószer birtoklása miatt is eljárás indult, azonban vállalta az úgynevezett elterelést, ezért elkerülhette a büntetőjogi felelősségre vonást.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat