Ma: 2023.11.17.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Privátkopó 2023. 06. 15. 8:40:00

Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázoltak el egy 40 év körüli nőt szombaton, az esti órákban, Bátonyterenyén, az Ózdi úton. Az asszonyt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A gépkocsivezető segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, őt később az otthonában fogták el a rendőrök.Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 40 év körüli nő, akit szombaton, este, Bátonyterenye belterületén gázoltak el. A gépkocsi vezetője nem nyújtott segítséget a sérültnek, elhajtott a helyszínről, később a lakóingatlanában fogták el a rendőrök.

A Privátkopó bűnügyi portál információi szerint a gázoló Macska Tamás volt, aki az előző ciklusban önkormányzati képviselőként tevékenykedett Bátonyterenyén. A baleset bekövetkezését megelőzően egy társaság (köztük a város polgármestere, Nagy-Majdon József, valamint jelenlegi és volt helyi képviselők) a Macska által üzemeltetett szabadidőközpontban tekintette meg az UEFA Bajnokok Ligája döntő mérkőzésének televíziós közvetítését. A város „elitje” az esemény ideje alatt jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott. Úgy tudni, hogy a gázoló - majd a sérültet segítségnyújtás nélkül magára hagyó - férfi ittas állapotban ülhetett gépkocsiba a futballmeccset követően.

A bűnügyi portál megkereste Macska Tamást, aki a lap kérdéseire nem válaszolt.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az esettel kapcsolatban büntetőeljárást folytat. A nyomozás érdekeire való tekintettel az üggyel összefüggésben információt jelenleg nem áll módunkban megadni- közölte az illetékes bűnügyi hatóság a Privátkopó érdeklődésére.

Macskának korábban is meggyűlt már a baja a törvénnyel: gazdasági bűncselekmény elkövetése miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, amely jelenleg is hatályban van. A férfivel szemben kábítószer birtoklása miatt is eljárás indult, azonban vállalta az úgynevezett elterelést, ezért elkerülhette a büntetőjogi felelősségre vonást.

További friss információk
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat