Ma: 2022.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
„Ég veled, Ricsi!” - végül a drogok és a szteroidok végezték el a bíróság munkáját
Privatkopo.info 2022. 05. 06. 7:31:00

Meghalt a két halálos áldozattal járó Dózsa György úti baleset miatt három és fél év fogházra ítélt Molnár Richárd - közölte a férfi családja az Instagramon. „Ég veled, Ricsi” - köszönt el tőle az unokatestvére.Molnár Richárd már hosszabb ideje küzdött szívproblémákkal, és a büntetés letöltése alatt kétszer is sztrókot kapott. Tavaly decemberben válságos állapotban vitték a berettyóújfalui börtönkórházba.

A férfi a kétezres évek elejétől többször is összetűzésbe került a törvénnyel. A legsúlyosabb büntetést a kecskeméti maffiaperként elhíresült ügyben kapta 2006-ban, amikor jogerősen nyolc év fegyházra ítélték bűnszervezet tagjaként elkövetett emberölés előkészülete miatt, mint társtettest, és bűnsegédként elkövetett fegyvercsempészet miatt.

Molnárt tavaly júliusban három és fél év fogházra ítélték a 2017. május 15-én, a budapesti Dózsa György úton történt tragédia miatt, amikor 125-140 km/óra közötti sebességgel belerohant a Mercedesével egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amely a buszmegállóban várakozó emberek közé csapódott. A balesetben egy 24 éves egyetemista fiú, és egy 37 éves kisgyermekes apa vesztette életét, öten pedig megsérültek.

A zűrös életű férfit két hét múlva állították volna bíróság elé egy vesztegetési ügyében. Ez az az ügy, amelyben azzal vádolták, hogy pénzért akarta visszaszerezni a jogosítványát.

További friss információk
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat