Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Privátkopó 2024. 04. 16. 13:31:00

A fiú egy online chatszobában vett részt az életveszélyes kihívásban, egyelőre nem tisztázott, hogyan juthatott hozzá a gyilkos fegyverhez.Orosz rulett közben lőhette fejbe magát egy nagyatádi fiú. Úgy tudni, egy internetes chatszobában zajlott a „játék”, a fiúra édesanyja talált rá, amikor benyitott a szobájába.

A helyi iskola, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma weboldala és közösségi oldalai több napja elsötétített megemlékezést tartalmaznak a fiúról.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának tájékoztatása szerint a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Az elhunyt fiú apja vadász, az engedélyei és az otthoni fegyvertartási körülményei szabályosak voltak. A hatóságok még vizsgálják, hogyan szerezhette meg a kamasz a fegyverszekrény kulcsát.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat