Ma: 2023.11.18.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Privátkopó 2023. 10. 11. 6:18:00

Meghalt egy gyermek Pesterzsébeten, miután kedden, reggel egy teherautó nekiütközött egy kerítésnek. A mentők kiérkezéséig az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani gyermekét a beton alól.A rendőrség tájékoztatása szerint 2023. október 10-én, 7 óra 33 perckor, Budapest XX. kerület, Mártírok útján egy tehergépkocsi egy iskola udvaráról állt ki, amikor kidöntötte a kerítést, amely rádőlt egy 9 éves kisfiúra, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 48 éves tehergépkocsi vezetőjét, akit a rendőrök őrizetbe is vettek.

A szemtanúk arról számoltak be, hogy a tragédia helyszínén hangos sikoltozást és zokogást hallottak. A mentők kiérkezéséig az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani gyermekét a beton alól.

Nem sokkal később az áldozat édesapja is a helyszínre érkezett. Feleségével ölelkezve, könnyek között gyászolták elhunyt gyermeküket.

További friss információk
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat